Home » Club info » Lidmaatschap / contributie

Lidmaatschap / contributie

Als je dit leest sta je wellicht op het punt om lid te worden van PBC, dé badmintonclub van Papendrecht! Een goede keus want hier kan je terecht voor zowel recreatief als competitief spelen en zowel jong als oud met elk speelniveau wordt welkom geheten.

Aanmelden als lid kan via het inschrijfformulier dat in de zaal verkrijgbaar is. Of vraag het aan via het contactformulier.

Senioren kunnen spelen op maandag- (in Sliedrecht), dinsdag- en woensdagavond. Jeugd is welkom op dinsdagavond en zaterdagochtend. Voor zaalopeningstijden zie agenda

Nog geen racket? PBC heeft een doorlopende RACKETACTIE, waarbij je een gratis racket t.w.v. € 25 bij lidmaatschap ontvangt. De voorwaarden van de actie staan vermeld op het inschrijfformulier.

CONTRIBUTIE
Senioren vanaf 18 jaar Junioren 7 t/m 17
Inschrijfgeld € 7,50 Inschrijfgeld € 7,50
Jaarcontributie € 294* Jaarcontributie € 150*
Jaarcontributie € 336*
inclusief competitie bijdrage**
Jaarcontributie € 180*
inclusief competitie bijdrage**
Badminton NL € 10 Badminton NL € 10
* Vooraf geïncasseerd in 12 maandelijkse termijnen
** Peildatum 1 september

Stichting Leergeld

Voor kinderen uit gezinnen met een krappe beurs is er de Stichting Leergeld. Hier kan men een (volledige) vergoeding aanvragen voor het bekostigen van o.a. de sportactiviteit van kind(eren). Kijk voor het aanvragen op https://leergelddrechtsteden.nl/papendrecht 

Opzeggen

We hebben natuurlijk liever niet dat je opzegt. Is er iets dat je graag anders ziet, neem dan eerst contact met ons op. Wil je desondanks toch opzeggen stuur dan een bericht via het contactformulier en geef a.u.b. je reden op. De opzegtermijn bedraagt één maand, dus opzeggen per bijvoorbeeld 20 februari, is stoppen per 1 april. De laatste incasso zal dan begin maart plaatsvinden. Je ontvangt altijd een bevestiging van opzegging via de ledenadministratie.

Contact


Heb je een vraag of opmerking? Verstuur hier je bericht

-