Home » Senioren » Senioren competitie

Senioren competitie

Een badminton team bestaat uit minimaal 4 personen. Afhankelijk van de soort competitie kan een team bestaan uit dames en heren of alleen dames of heren.

In het seizoen 2022/2023 doet PBC mee met 4 teams in de Hoeksche Waard Competitie. Thuiswedstrijden worden op de woensdagavond gespeeld.

Inschrijven voor de HW Competitie kan vanaf eind juni t/m eind augustus. Inschrijving voor BN najaars competitie kan vanaf mei t/m eind juni.

De Hoeksche Waard Competitie is een mix competitie en zeer geschikt voor recreanten, die iets verder willen gaan. Een wedstrijd bestaat uit enkel-, dubbel- en gemengd dubbelspel. Wedstrijden worden voornamelijk gespeeld in de Hoeksche Waard en een aantal gemeenten daar omheen. Start van de competitie is medio september en duurt tot begin april. Er worden circa 10 – 15 wedstrijden gespeeld, afhankelijk van de grootte van de poule. Er zijn poules op alle speelniveaus.

Badminton Nederland biedt diverse regio competities aan volgens vastgestelde divisies en voor alle niveaus. PBC valt onder de regio Zuid West. Deelname aan de volgende competities is mogelijk:

  • Mannen najaarscompetitie
  • Mix najaarscompetitie
  • Mannen voorjaarscompetitie
  • Vrouwen voorjaarscompetitie

Contact


Heb je een vraag of opmerking? Verstuur hier je bericht

-