Home » Club info » Speeltijden / Training

Speeltijden / Training

Speeltijden

De zaal in Sportcentrum Papendrecht is voor senioren beschikbaar op dinsdag- en woensdagavond en voor de jeugd op dinsdagavond en zaterdagochtend.

Op dinsdagavond wordt er eerst door de jeugd getraind en vervolgens is er training voor de senioren, daarnaast is er ook ruimte om vrij te spelen.

De woensdagavonden zijn alleen voor senioren, met aan het begin van de avond een speciale opvang voor nieuwe en potentiële leden. Tijdens deze opvang leer je de basistechnieken en spelregels van het badminton. Daarnaast is er ruim de gelegenheid om vrij te spelen.

De zaterdagochtend is alleen voor de jeugd gereserveerd.

PBC heeft een samenwerkingsverband met Shuttle Up uit Sliedrecht, hierdoor is het voor senioren mogelijk om ook op maandagavond vrij te spelen in sporthal De Stoep in Sliedrecht van 19.30 – 23.00 uur.

Kijk voor de juiste openingstijden en trainingstijden in de agenda.

De trainer

De trainingen op dinsdagavond worden gegeven door trainer Martin Zuurmond. Martin is sinds 2011 actief als trainer bij diverse badmintonclubs en sinds september 2017 de clubtrainer van PBC. Hij is in het bezit van een Sportleider 3 diploma, wat inhoudt dat hij zelfstandig training mag en kan geven aan beginnende spelers en wedstrijd spelers, uitkomende in de regiocompetitie en de vierde divisie van de bondscompetitie.

Contact


Heb je een vraag of opmerking? Verstuur hier je bericht

-