Home » Club info » Proefspelen

Proefspelen

Kom 3 x gratis proefspelen bij PBC

Badminton draait om meer dan kracht en snelheid alleen. Spelinzicht en techniek zijn net zo belangrijk. Het is erg goed voor je conditie, coördinatie, maar ook heel gezellig!

Badminton kan zowel individueel als in teamverband worden gespeeld. Je kiest zelf om een enkel-, dubbel- en/of mixpartij te spelen. Het is een gemengde sport en je kan het dus met je familie, vrienden en kennissen spelen. Daarbij is het eenvoudig te leren, want wie heeft er niet op de camping of op het strand ooit een shuttletje gemept?

Badminton is een zaalsport dus niet aan weersomstandigheden onderhevig en kan het hele jaar worden beoefend.

Dat alles samen maakt badminton heel erg leuk om te doen. Jong of oud, op welk niveau dan ook.

Nieuwsgierig geworden en durf je de uitdaging aan om een shuttle te slaan?

De Papendrechtse Badmintonclub heeft het allemaal: recreatief, competitief, senioren, junioren, een gecertificeerde SL3 trainer, maar vooral gezelligheid!

Je kunt op woensdagavond  (senioren opvang) en dinsdagavond en zaterdagochtend (Jeugd bij PBC) gratis en vrijblijvend maximaal 3 keer proefspelen. Op deze manier kun je de sfeer proeven en kijken of badminton echt een sport voor jou is! Meld je aan via het contactformulier en wij zorgen ervoor dat er iemand klaar staat om je te ontvangen. Leenrackets zijn aanwezig, voor shuttles wordt gezorgd, je moet alleen zelf zaalschoenen meenemen.

Kun je niet wachten en ben je nieuwsgierig naar de spelregels, bekijk dan deze korte video:

https://www.youtube.com/watch?v=8G-3CEuXQjg

Contact


Heb je een vraag of opmerking? Verstuur hier je bericht

-