Home » Toernooien/activiteiten

Toernooien/activiteiten

Op zaterdag 7 oktober 2023 vond het jaarlijkse ouder-kind toernooi plaats bij de Papendrechtse Badmintonclub. Wat hebben we weer een ontzettend gezellige ochtend gehad met de ouders van onze jeugdleden. Ook dit jaar werd het ouder-kind toernooi druk bezocht, met 46 deelnemers hebben we verschillende partijtjes gespeeld. De grote winnaars van het toernooi waren Merijn met zijn vader in de A-poule en Ivan met zijn vader in de B-poule. Op de tweede plaats eindigde Mila met haar vader in de A-poule en in de B-poule mochten Lindsay en haar vader een prijs in ontvangst nemen. Een geslaagde ochtend, voor herhaling vatbaar!

Zaterdag 15 oktober 2022 was het zover….. het PBC ouder-kind toernooi.

 Van 9.30 uur tot 12.30 uur speelden de jeugdleden samen met de ouders, sportieve partijtjes. Natuurlijk waren er prijzen te winnen. En je kon ook komen kijken.

Jaarlijks worden er een paar interne PBC jeugdtoernooien georganiseerd, die vooral gaan om gezelligheid:

  • oliebollen toernooi
  • ouder/kind toernooi
  • pepernoten toernooi

Daarnaast zijn er ook externe jeugdtoernooien die door diverse clubs in de regio worden georganiseerd. Voor jeugdtoernooien kun je je individueel of met een dubbel/mix partner inschrijven.

Jeugdtoernooien kunnen zelfstandig door een vereniging worden georganiseerd of onder de vlag van HWC (Hoeksche Waard Competitie) of Badminton Nederland (BN). BN toernooien worden volgens de officiële BN regels gespeeld en geregistreerd. Voor deelname aan toernooien van BN, moet je lid zijn van BN. Lidmaatschap van BN kan geregeld worden via de Ledenadministratie. Aan deelname van toernooien zijn altijd inschrijfkosten verbonden, deze betaal je rechtstreeks aan de organiserende vereniging.

Klik hier voor jeugdtoernooien van Badminton Nederland.

Voeg uw header hier toe

Contact


Heb je een vraag of opmerking? Verstuur hier je bericht

-