Home » Jeugd bij PBC

Jeugd bij PBC

Badminton is leuk.. voor jong en oud. Vanaf ongeveer 7 jaar kun je bij ons lid worden. Je krijgt dan elke week les van onze jeugdtrainer. 

Dinsdagavond van 18.30 tot 19.30 uur training.  Vrijspelen op zaterdagochtend van 09.30 tot 11.00 uur in Sportcentrum Papendrecht.

Kijk op de agenda voor de juiste openings- en trainingstijden, vooral in schoolvakanties en bij feestdagen kunnen deze afwijken.

Lid worden

Bij onze jeugdafdeling is er nog plaats voor nieuwe leden. Iedereen is welkom om drie keer gratis mee te doen met de les. Als je zelf nog geen badmintonracket hebt, kun je er een van ons lenen. Je mag de sporthal alleen betreden met indoorschoenen zonder zwarte zolen. Informatie over lidmaatschap en de contributie kan je hier vinden, of door eens langs te komen en vrijblijvend kennis te maken met de badmintonsport.

Jeugdcompetitie

Als je aardig kan badmintonnen, kan je meedoen aan de jeugdcompetitie. Deze wordt gespeeld in teamverband met teams van minimaal 4 personen. Dit kunnen 4 jongens of meisjes zijn, maar ook gemengde teams. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, de leeftijden en het niveau worden de teams samengesteld.

PBC stimuleert de jeugd zoveel mogelijk om aan de competitie deel te nemen. Hetgeen wat je hebt geleerd tijdens de trainingen kan je dan in de praktijk brengen. Door wedstrijdjes te spelen leer je niet alleen om de geleerde technieken in de praktijk te brengen, maar ook de spelregels goed toe te passen en niet onbelangrijk nieuwe vrienden en vriendinnen te maken. Je zal merken dat je met je teamgenoten een hecht team gaat vormen door goed samen te werken/spelen en plezier te maken.

Bij PBC geldt de slogan: winnen is leuk, maar plezier in het spel is belangrijker!

Competities worden georganiseerd door:

Contact


Heb je een vraag of opmerking? Verstuur hier je bericht

-