Home » Algemeen » Competitie nieuws 2018

Competitie nieuws 2018

De Mannennajaarscompetitie¬† is be√ęindigd en het PBC M1 team heeft een fantastische 2e plaats behaald.

Mooi detail is dat de statistieken hebben uitgewezen dat Michael Krommenhoek uit dit team de best spelende heer in Poule B afdeling 2 is! Ook Raymond Schaddelee en Ruben Verdoren staan in de top 10 op resp. de 5e en 6e plaats, vlak voor Chris van Beek die dit jaar uitkwam voor onze partner club Shuttle Up, maar ook bij PBC speelt.

In de HW competitie spelen 2 seniorenteams, beide teams doen het uitstekend en staan op dit moment op de 1e plaats in hun poule!

De 3 jeugdteams zijn ook actief in de HW competitie, waarbij de laatste 2 teams voor het eerst deelnemen aan de competitie. Goed om te zien dat de jeugd er plezier in heeft, regelmatig een partij wint en hun spel zich goed ontwikkelt.

Contact


Heb je een vraag of opmerking? Verstuur hier je bericht

-