Home » Algemeen » Pilot samen trainen PBC+Shuttle Up feb 2018

Pilot samen trainen PBC+Shuttle Up feb 2018

In de maanden maart, april en mei willen PBC en Shuttle Up als pilot de senioren teams de mogelijkheid bieden gezamenlijk te trainen. Martin Zuurmond zal de trainingen gaan uitvoeren op woensdagavond van 20.30 tot 21.30 uur op locatie Sportcentrum Papendrecht.

Wanneer dit succesvol blijkt te zijn, zal dit mogelijk structureel worden ingevoerd in het seizoen ’18-’19. In overleg met de deelnemers zal gekeken worden of er ook in het nieuwe competitieseizoen mogelijkheden zijn om op enige wijze teams samen te stellen met spelers van beide clubs. Opgeven kan via het contactformulier.

Bij velen al bekend, maar bij nieuwe leden misschien nog niet. PBC heeft een samenwerkingsverband met Shuttle Up voor de senioren. Senioren van PBC zijn op maandagavond van 19.00 – 23.00 uur welkom om vrij te spelen op de locatie Sporthal de Stoep, Krommestoep 1, Sliedrecht.

Contact


Heb je een vraag of opmerking? Verstuur hier je bericht

-