Home » Algemeen » Bedrijventoernooi 23 maart 2018 in De Lockhorst, Sliedrecht

Bedrijventoernooi 23 maart 2018 in De Lockhorst, Sliedrecht

Voor het eerst organiseren Badmintonvereniging Shuttle-Up en de Papendrechtse Badmintonclub samen het Bedrijventoernooi dat op  vrijdag 23 maart 2018 van 19.30 – 22.30 uur wordt gehouden. Voor Shuttle Up is het de vijfde keer dat het evenement wordt georganiseerd. Locatie is sporthal De Lockhorst, Sportlaan 1. Bedrijven kunnen zich vanaf heden aanmelden.

Alle bedrijven in de regio zijn uitgenodigd om mee te doen. Inschrijven gaat per koppel, het inschrijfgeld bedraagt € 25,–. Dit is inclusief een hapje en een drankje. De verenigingen zorgen voor de rackets, shuttles en een gezellige avond. Aanmelden kan per e-mail of voor meer informatie: bt@shuttle-up.nl

Trainingsavond
Deelnemers kunnen maandag 12 maart 2018 van 19.30-20.30 uur onder leiding van een ervaren trainer komen oefenen in sporthal De Stoep. Zaalschoenen zijn verplicht.

Contact


Heb je een vraag of opmerking? Verstuur hier je bericht

-