Home » Algemeen » Badmintontoernooi PBC groot succes dec 2018

Badmintontoernooi PBC groot succes dec 2018

Zaterdag 1 december werd het open recreanten badminton toernooi gehouden in sportcentrum Papendrecht, georganiseerd door de Papendrechtse Badminton Club. Aanleiding was het 50-jarig bestaan van PBC. Deelnemers uit alle windhoeken van het land hadden zich ingeschreven, van Almere tot Breda en natuurlijk veel badmintonners uit de regio.

Totaal waren er 112 deelnemers die verdeeld over 12 poules, van beginners tot gevorderden, 222 wedstrijden hebben gespeeld. Het toernooi werd o.a. gesponsord door de middenstand van Papendrecht en Sliedrecht. Een sportieve maar bovenal gezellige dag welke zeker voor herhaling vatbaar is.

Contact


Heb je een vraag of opmerking? Verstuur hier je bericht

-