Home » Jeugd » Oliebollentoernooi 12 januari 2019

Oliebollentoernooi 12 januari 2019

Zaterdag 12 januari willen we het jaarlijkse oliebollentoernooitje plannen. Dit is gewoon onder trainingstijd, dus we verwachten dat iedereen gewoon aanwezig zal zijn. 

Het is de bedoeling dat het een gezellige ochtend wordt, met enkele partijtjes en badmintonspel op een grappige manier. Om het nog wat feestelijker te maken, mogen de kinderen deze ochtend een vriendje of vriendinnetje meebrengen. Het is wel belangrijk dat u dit vóór 19 december even doorgeeft dan kunnen wij hier rekening mee houden. Ook als u kind deze ochtend echt niet aanwezig kan zijn dan horen we dat ook graag vóór de 19de.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact


Heb je een vraag of opmerking? Verstuur hier je bericht

-