Home » Jeugd » Kies voor Hart en Sport

Kies voor Hart en Sport

Bijna alle basisscholen in Papendrecht doen mee aan het project Kies voor Hart en Sport, waarbij de leerlingen van groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs leren en ervaren wat het belang van sporten is in combinatie met gezonde voeding en leefstijl. Dat leren de kinderen tijdens speciale lessen op school. 

Tijdens de gymnastieklessen maken de leerlingen kennis met verschillende vormen van sport. Vervolgens mogen de leerlingen deelnemen aan een van de verschillende sportkennismakingscursussen, georganiseerd door sportaanbieders uit Papendrecht. 

Uiteraard ondersteunt PBC (Papendrechtse Badminton Club) het project van harte en kunnen basisschoolleerlingen bij ons leren hoe leuk badminton is. 

Op 12, 19, 26 maart, 2 en 9 april krijgen de leerlingen les van een gediplomeerde trainer, die laat zien dat badminton meer dan een campingsport is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact


Heb je een vraag of opmerking? Verstuur hier je bericht

-