Home » Algemeen » Ouder kind toernooi 7 oktober 2023

Ouder kind toernooi 7 oktober 2023

Op zaterdag 7 oktober vond het jaarlijkse ouder-kind toernooi plaats bij de Papendrechtse Badmintonclub. Wat hebben we weer een ontzettend gezellige ochtend gehad met de ouders van onze jeugdleden. Ook dit jaar werd het ouder-kind toernooi druk bezocht, met 46 deelnemers hebben we verschillende partijtjes gespeeld. De grote winnaars van het toernooi waren Merijn met zijn vader in de A-poule en Ivan met zijn vader in de B-poule. Op de tweede plaats eindigde Mila met haar vader in de A-poule en in de B-poule mochten Lindsay en haar vader een prijs in ontvangst nemen. Een geslaagde ochtend, voor herhaling vatbaar!

voor de foto’s klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact


Heb je een vraag of opmerking? Verstuur hier je bericht

-